925 Silversmide. Lene Uddströmer. 925 erbjuder silversmide i form av smycken, ringar, örhängen samt prydnader.
Örhängen, Ringar, Guld, Silver, Kurser i silversmide, Hantverkskurser, Praktik, Silversmidespraktik, Hantverk, Platshyra, Smycken, Silversmycken, Guldsmycken, Specialbeställningar, Företagspresenter, Företagsgåvor, Golf, Golfmarkörer, Presenter, Skulptur, Atelje, Silversmidesateljé, Silversmidesverkstad, Verkstad, Butik, Silversmidesgesäll, Gesällbrev, Prisvärda, ring, vigsel, bröllop, 925, halsband, prydnad, accessoarer, bestick, Ag, Au, koppar, Silver, Silversmide, Corpussmide, Silversmideskurser, Silversmideskurs, Cocktailpinnar, Egen design, Personlig design, Unik design, Unika smycken, Unikt corpus, Reparationer, Omarbetningar, Möhippa, Sommarkurser, Sommarkurser i silversmide, Lene Uddströmer, Lene, Uddströmer.
Startsida
Bilder
Kurser
Sommarkurser
Kontakt
Gästbok
Om 925
OM 925

Jag heter Lene Uddströmer och driver sedan våren 2008 butiken och verkstaden 925AB på Sivia Torg i Uppsala. Jag har varit verksam som silversmed i tio år. Yrket har jag lärt mig genom utbildning på Hantverkets Folkhögskola i Leksand, samt praktiserat som lärling hos flera mästare och smeder. Gesällbrev fick jag 2003.

Jag designar själv allt jag tillverkar och jobbar främst i silver, men även i rött och vitt guld. Mest gör jag mindre föremål och smycken, men arbetar gärna med större föremål, så som skålar, vaser och kannor, så kallad corpus. Jag designar även små och stora skulpturer.

Det mesta jag tillverkar är specialbeställningar och personligt utformade gåvor som ger ägaren ett unikt smycke eller corpusföremål. Det kan vara företagspresenter som golfmarkörer eller prisvärda gåvor som drinkpinnar i silver till bartenderkompisen.

Jag utför även omarbetningar och reparationer.

I verkstaden specialarrangerar jag kurser i silversmide, från några timmar till hela veckokurser. Till exempel kan möhippor komma och tillverka ett minne av dagen åt bruden och övriga deltagare. Eller anlita mig för en pysselkväll där alla deltagare kan tillverka exempelvis en egen ring. Jag håller dessutom uppskattade vecko- och helgkurser. Det går också bra att för dig med kunskaper inom smide hyra in dig per timme eller månadsvis. Under några sommarveckor håller jag även kurser i min sommarverkstad i Torsåker i Gästrikland.

Välkommen in på ett besök i min butik.