925 Silversmide. Lene Uddströmer. 925 erbjuder silversmide i form av smycken, ringar, örhängen samt prydnader.
Örhängen, Ringar, Guld, Silver, Kurser i silversmide, Hantverkskurser, Praktik, Silversmidespraktik, Hantverk, Platshyra, Smycken, Silversmycken, Guldsmycken, Specialbeställningar, Företagspresenter, Företagsgåvor, Golf, Golfmarkörer, Presenter, Skulptur, Atelje, Silversmidesateljé, Silversmidesverkstad, Verkstad, Butik, Silversmidesgesäll, Gesällbrev, Prisvärda, ring, vigsel, bröllop, 925, halsband, prydnad, accessoarer, bestick, Ag, Au, koppar, Silver, Silversmide, Corpussmide, Silversmideskurser, Silversmideskurs, Cocktailpinnar, Egen design, Personlig design, Unik design, Unika smycken, Unikt corpus, Reparationer, Omarbetningar, Möhippa, Sommarkurser, Sommarkurser i silversmide, Lene Uddströmer, Lene, Uddströmer.
Startsida
Bilder
Kurser
Sommarkurser
Kontakt
Gästbok
Om 925
Kurser i silversmide

Jag arrangerar ett antal olika kurser i silversmide, lämpliga för både nybörjare och fortsättare. Vi håller till i min verkstad på Sivia Torg. Där har jag min dagliga verksamhet, vilket ger dig som kursdeltagare tillgång till en välutrustad verkstad med maskiner och verktyg i en omfattning som är svår att uppnå i en vanlig kvällskurslokal. Jag har varit kursledare i över tio år och har hållit hundratals kvälls-, helg- och dagskurser i silversmide och tycker fortfarande att det är lika roligt. Jag gläds över att jobba med alla kreativa kursdeltagare och förmedlar gärna mina kunskaper inom hantverket. Du kan välja mellan att gå en kvällskurs, en kväll per vecka i sju veckor, eller en helgkurs fredagskväll samt dagtid lördag och söndag. .

I höst startar veckokurserna vecka 36 med omstart vecka 43. Ni kan först och främst välja att gå tisdag- eller torsdagskvällar, men blir dessa fulltecknade kommer jag även erbjuda kurser på onsdagskvällar. Vi startar klockan 18 och håller på i tre timmar. Jag bjuder på kaffe och te under kursen. Nybörjare får dessutom ett kompendium där jag, kortfattat, har sammanställt olika moment, verktyg och maskiner ni kommer att jobba med. Priset för kursen är 2 500:-/person.

Helgkurserna kommer att hållas 18-20 oktober och 22-24 november, men är ni ett gäng som gärna vill gå en annan helg går det säkert att lösa. Dessa intensivkurser börjar med en genomgång på fredagskvällen mellan 18-20.15. Vi går igenom hur verktyg och maskiner används och fungerar, tittar på material och era skisser. Som nybörjare får ni även ett kompendium där olika moment och verktyg kortfattat beskrivs. Lördag jobbar vi mellan 10 och 16.30 och söndag mellan 10 och 16.45 med en halvtimmes uppehåll för lunch båda dagarna. Jag bjuder på te, kaffe och lördagsgodis. Priset för detta är 1850:-/person.

Undrar du något eller vill göra en intresseanmälan, hör då gärna av dig till mig via mejl eller per telefon.

Verkstad/butik: 018-122227
Mobil: 0708-730364
E-post: lene@925ab.se